dimecres, 19 d’abril del 2017

David Bajona i Carrera. Política de Defensa i Estat Propi

David Bajona. Imatge d'una aparició al Canal 3/24.
David Bajona i Carrera. Nascut a Barcelona l'any 1971.

Politòleg (Universitat Internacional de Catalunya). Postgrau en comunicació política (Universitat Ramon Llull).

Ha estat analista del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC) i ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació sobre afers militars, terrorisme i conflictes.

Actualment és responsable d'una àrea d'anàlisi sobre opinió publicada i seguiments de mitjans de comunicació a la Generalitat de Catalunya.

És coautor de Política de Defensa i Estat Propi conjuntament amb 10 experts més. El llibre remarca la necessitat que tindrà un futur estat català independent de disposar d'una Política de Defensa i unes Forces de Defensa pròpies. Els dos capítols que signa tracten sobre l'anàlisi econòmica i una proposta de forces de defensa professionals, amb un component territorial.

David Bajona estarà amb nosaltres el proper Corral i podrem debatre sobre la seguretat present i futura en el nostre país, sobre quins són els factors de risc més importants en aquests moments, la corresponsabilitat i el paper de les diferents forces policials, i sobre tots els temes que puguin ser d'interès per als assistents.


Portada del llibre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada